Lees het verslag van Leon Kolenburg van de 7e bijeenkomst van 23-11-2022. Het thema van de bijeenkomst was: Joomla Workshop deel 2

Lees meer: Verslag 7 bijeenkomst 23 november -...

Joomla 4.2.5 is nu beschikbaar. Dit is een veiligheidsrelease voor de 4.x serie van Joomla welke een veiligheid kwetsbaarheid een een aantal bug-fixes oplost.

Lees meer: Joomla 4.2.5 een veiligheidsrelease is...

Maandag 7 november, mooie herfstavond en geen onderwerp. Mooi dus dat er veel tijd is om diep in te gaan op de individuele vraagstukken. 

Lees meer: Verslag JUG Eindhoven 7 november

Joomla 4.2.4 is nu beschikbaar. Dit is een veiligheidsrelease voor de 4.x serie van Joomla welke twee veiligheid kwetsbaarheden oplost.

Lees meer: Joomla 4.2.4 een veiligheidsrelease is...

Lees het verslag van Leon Kolenburg van de 6e bijeenkomst van 17-10-2022. Het thema van de bijeenkomst was: Joomla Workshop deel 1

Lees meer: Verslag 6 bijeenkomst 17 oktober -...

Maandag 3 oktober, mooie herfstavond en Jeroen Moolenschot laat ons weten wat er allemaal in Joomla 4.2.x gewijzigd is.

Lees meer: Verslag JUG Eindhoven 3 oktober

Lees het verslag van Johan van der Velde van de 1e Pizza, JUG & Fun dag georganiseerd op zaterdag 1 oktober 2022. Een dag om samen met andere Joomlers te sleutelen aan Joomla.

Lees meer: JUG043 Verslag Pizza, JUG & Fun 1...

Met Joomla 4.2.3, brengen we nieuwe functies voor bloggers en auteurs, webontwerpers, extensieontwikkelaars en webbureaus.
Dit release zet nieuwe standaards in toegankelijk webdesign en brengt opwindende nieuwe functies, die Joomla's waarden voor inclusiviteit, eenvoud en veiligheid benadrukken in een nog krachtiger open-source webplatform.

Lees meer: Joomla 4.2.3 is nu beschikbaar

Joomla heeft al enige tijd ondersteuning voor webauthenticatie en dit heeft goed gewerkt sinds de introductie daarvan. Dat was totdat de server van de Fido-alliantie door een storing niet meer bereikbaar was.
Dit resulteerde erin dat Joomla-sites contact probeerden te maken met de Fido-alliantie server, maar geen reactie ontvingen aangezien de reactie enige tijd in beslag nam merkten gebruikers dat hun sites traag werden.

Naarmate meer sites de Fido-server probeerden te bereiken, werd het nog moeilijker om contact op te nemen met de server, wat nog meer storingen veroorzaakte.

Dit was een zeer moeilijke bug om op te testen omdat het afhankelijk was van een server van een derde partij die problemen ondervond en daarom kwam het niet aan het licht tijdens het testen van 4.2.1.

De Joomla 4.2.2-release wordt geleverd met de Fido-token, zodat we niet langer contact hoeven op te nemen met de Fido-server telkens als we een bijgewerkte token nodig hebben. Dit zal de laadtijden van de site verbeteren.

Lees meer: Joomla 4.2.2 is nu beschikbaar

Het Joomla! Project is verheugd om een veiligheidsrelease voor de Joomla 4.x serie aan te kondigen, welke een veiligheid kwetsbaarheid oplost en welke diverse bug reparaties en verbeteringen bevat.

Dit release zet nieuwe standaards in toegankelijk webdesign en brengt opwindende nieuwe functies, die Joomla's waarden voor inclusiviteit, eenvoud en veiligheid benadrukken in een nog krachtiger open-source webplatform.

Lees meer: Joomla 4.2.1 is nu beschikbaar


Het Joomla! Project is verheugd om de tijdige release van Joomla 4.2 aan te kondigen, boordevol functies.

Joomla 4.2 gaf bij sommigen wat problemen bij het updaten en is verwijderd van de update-server.
We wachten het even af....

Dit release zet nieuwe standaards in toegankelijk webdesign en brengt opwindende nieuwe functies, die Joomla's waarden voor inclusiviteit, eenvoud en veiligheid benadrukken in een nog krachtiger open-source webplatform.

Lees meer: Joomla 4.2 is nu beschikbaar

Lees het verslag van Leon Kolenburg van de 5e bijeenkomst van 20-6-2022. Het thema van de bijeenkomst was: Matomo, een alternatief voor Google Analytics?

Lees meer: Verslag 5 bijeenkomst 20 juni:Matomo,...

Joomla 4.1.5  en 3.10.10 zijn nu beschikbaar. Dit zijn bug-fix releases voor de 4.x en 3.x serie van Joomla welke diverse reparaties en verbeteringen bevatten. Dit is de laatste release in de 4.1 serie. De focus ligt nu op de stabiele 4.2 release.

Wat zit er 4.1.5?

Joomla 4.1.5 lost de volgende bugs op, waaronder:

Lees meer: Joomla 4.1.5 en 3.10.10 zijn nu...

Een fysieke meeting op een nieuwe locatie in het hartje van Rotterdam, met een leuke opkomst 18:00 uur pizza!

Lees meer: Verslag JUG010 13-06-2022 Pizza, JUG...

Joomla 4.1.4 is nu beschikbaar. Dit is een bug-fix release voor de 4.x serie van Joomla die verschillende bug-fixes en verbeteringen bevat.

Wat zit er in 4.1.4?

Joomla 4.1.4 bevat de volgende bug-fixes

Lees meer: Joomla 4.1.4 is nu beschikbaar

Lees het verslag van Pierre Veelen van de 4e bijeenkomst van 16-5-2022. Het thema van de bijeenkomst was: Joomla 4.1 de belangrijkste vernieuwingen

Lees meer: Verslag 4 bijeenkomst 16 mei Joomla...

Een fysieke meeting op een nieuwe locatie in het hartje van Rotterdam, met een leuke opkomst. 18:00 uur pizza!

Lees meer: Verslag JUG010 25-04-2022 Pizza, JUG...

Joomla 4.1.3  en 3.10.9 zijn nu beschikbaar. Dit zijn bug-fix releases voor de 4.x en 3.x serie van Joomla welke diverse reparaties en verbeteringen bevatten

Wat zit er 4.1.3?

Joomla 4.1.3 bevat de volgende bugs op, waaronder:

Lees meer: Joomla 4.1.3 en 3.10.9 zijn nu...

Het is dinsdag 3 mei, een dagje later dan normaal. 

Lees meer: Verslag JUG Eindhoven 3 mei

Pagina 1 van 70