Nederland en België hebben een actieve Joomlacommunity. Met grote regelmaat worden er door het hele land bijeenkomsten georganiseerd zoals Joomla Gebruikersgroepen, Pizza Bugs & Fun, de Joomla!Dagen en diverse andere activiteiten. In de komende tijd zijn onderstaande bijeenkomsten gepland.

Op  woensdag 7 september 2022 starten we met een nieuwe serie Joomla User Group bijeenkomsten. In de nieuwe serie geven we geleidelijk aandacht aan verschillende Joomla 4 en gerelateerde onderwerpen. We starten met een basis Joomla website en breiden die geleidelijk uit naar een volwaardige website met veel gebruikte functionaliteit.
Welke functionaliteit wordt toegevoegd laten we ook afhangen van de vragen en wensen van jou! Zowel voor een beginnende ontwikkelaar als een specialist zinvol en leuk om aan deel te nemen. 

De bijeenkomsten worden in enkele gevallen in de vorm van een workshop vormgegeven. In een speciale omgeving ontwikkelen we een testsite waar je zelf kunt inloggen en proberen. Het aantal onderwerpen per bijeenkomst beperken we tot max 2 zodat er ook ruimte blijft voor vragen en discussie.

De onderwerpen voor woensdag 7 september:

  • Email templates
  • Workflow

Deze twee functionaliteiten zitten sinds Joomla 4 in de basis. We bespreken de functionaliteit kort en gaan er dan gezamenlijk in een workshop mee aan de slag.
Neem dus je laptop mee!

Als er tijd over is dan graag discussie over de marketing van onze JUG Arnhem-Nijmegen incl de nieuwe website en over mogelijke onderwerpen voor de volgende bijeenkomst.

Deelname aan een bijeenkomst kost € 5,- per avond.
Hiervan wordt de ruimte en koffie/thee betaald.
Kom je ook?

Als je het leuk vindt om vooraf mee te gaan eten
Om 17:30 uur gaan we (op eigen kosten) eten bij Café de Plak
Bloemerstraat 90 (dichtbij Plein 44), Nijmegen 
https://www.cafedeplak.nl/contact
Stuur svp even een berichtje naar jug @ db8.nl als je ook wilt komen eten.

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw (onder Bureau Vet) aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Woensdag 7 september 2022

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Kantoor db8
Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland
Open in Google Maps

Aanmelden
Wij gaan!