Nederland en België hebben een actieve Joomlacommunity. Met grote regelmaat worden er door het hele land bijeenkomsten georganiseerd zoals Joomla Gebruikersgroepen, Pizza Bugs & Fun, de Joomla!Dagen en diverse andere activiteiten. In de komende tijd zijn onderstaande bijeenkomsten gepland.

Themasessie Webshops

Als webdesigner kun je de vraag krijgen om een webshop te maken. Binnen onze vertrouwde Joomla-omgeving is hiervoor veel te krijgen, maar wat moet je kiezen en is dit wel een verstandige keuze voor de toekomst van de webshop?
Tijdens deze themasessie neemt webshopspecialist  Jeroen Wemmenhove ons mee in zijn ervaringen.
Hoe kleine webshops kunnen uitgroeien tot flinke digitale winkels met duizenden artikelen. Wat de risico's hierin zijn voor jou als webdesigner en beheerder, wat zijn de technische uitdagingen maar ook de ondernemersrisico's. Waarom een intakegesprek zo belangrijk is en waar moet je dan vooral op letten. Het beloofd een boeiende en interessante avond te worden.
Meld je snel aan want vol=vol!

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

Gravatar
Gonnie Nikamp
Ik ben later, kan het niet redden om 19.30 uur. excuus
Gravatar
Rachel Walraven
Ik eet gezellig mee
Gravatar
Steven Trooster
Ik heb mij onder voorbehoud aangemeld voor de JUG. Ik kom niet mee-eten deze keer.
Gravatar
Leida
Ja ik kom ook
Gravatar
pe7er
Wie gaat er vooraf mee te eten (op eigen kosten)? Om 17:30 uur gaan we met een aantal eten bij Café de Plak, Bloemerstraat 90 (dichtbij Plein 44), Nijmegen. Mocht het daar te druk zijn, dan wijken we evt uit naar De Dromaai, Plein 1944 25, 6511 JC Nijmegen (zit op 100 meter afstand van De Plak)
Gravatar
eric paap
Ik kom ook. Ben benieuwd naar jullie ervaringen

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.