Nederland en België hebben een actieve Joomlacommunity. Met grote regelmaat worden er door het hele land bijeenkomsten georganiseerd zoals Joomla Gebruikersgroepen, Pizza Bugs & Fun, de Joomla!Dagen en diverse andere activiteiten. In de komende tijd zijn onderstaande bijeenkomsten gepland.

Themasessie ChatGPT

Ook zo benieuwd wat ChatGPT is en wat het voor je kan betekenen?
In de afgelopen jaren heeft kunstmatige intelligentie de manier waarop we met technologie omgaan veranderd, en website ontwikkeling is geen uitzondering. Met de opkomst van AI-aangedreven tools, kunnen we nu veel vervelende en tijdrovende taken automatiseren, zodat we ons kunnen concentreren op meer creatieve en complexe taken.

Peter Martin laat zien hoe ChatGPT en AI de manier waarop we websites maken, kan veranderen mbt:

  • Content creatie: Met AI-aangedreven content generatoren zoals ChatGPT, kunnen we snel en gemakkelijk hoogwaardige, relevante inhoud voor onze websites genereren, waardoor tijd vrijkomt voor andere taken.
  • Code creatie: Laat eenvoudige voorbeeld PHP of MySQL code gegeneren die je kunt gebruiken bij het ontwikkelen van Joomla extensies of websites.
  • Ontwerp en lay-out: AI-tools kunnen ons helpen visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websiteontwerpen te maken, van het selecteren van kleurenschema's tot het optimaliseren van lay-outs voor verschillende apparaten.
  • Optimalisatie en analyse: AI kan ons helpen bij het analyseren van websiteverkeer en gebruikersgedrag om onze sites te optimaliseren voor betere prestaties en betrokkenheid.

Peter toont enkele praktische tips en strategieën voor het gebruik van AI als hulpmiddel bij het ontwikkelen van Joomla websites. Van het selecteren van de juiste AI-tools tot het integreren ervan in jouw Joomla workflow.

Ontdek hoe ChatGPT en AI de wereld voor Joomla website bouwers veranderen.
Meld je snel aan want vol=vol!

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

Gravatar
pe7er
Wie gaat er vooraf (op eigen kosten) mee eten?
Om 17:30 uur gaan we met een aantal eten bij Café de Plak, Bloemerstraat 90 (dichtbij Plein 44), Nijmegen. We kunnen daar niet reserveren en mocht het daar te druk zijn dan wijken we uit naar De Dromaai (Plein 1944 25, Nijmegen, dicht bij De Plak)

Gravatar
Gonnie Nikamp
Ik ben er vanavond niet bij :(. Ben snipverkouden. Hopelijk zie ik jullie op de Joomladagen :).
Gravatar
Henk
Jammer Gonnie, maar groot gelijk heb je. Beterschap en tot een volgende keer.
Gravatar
pe7er
Beterschap! En tot volgende week!
Gravatar
Nico van de Kamp
Ik kom de thema sessie "ChatGPT" bezoeken
Gravatar
Henk
Dat is heel erg leuk Nico, welkom!
Zien we elkaar woensdagavond.
Lukt het je om via de optie rechtsboven in dit scherm "Aanmelden" te registreren?

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen
Datum
Woensdag 3 Mei 2023
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie

Bij Kantoor db8

Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland

Open in Google Maps