De eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen met nieuws uit de Joomla! wereld en uit onze uit eigen gebruikersgroep! LET OP, we zitten voor deze keer op de DERDE WOENSDAG omdat de ruimte op onze normale dag niet beschikbaar is.

Contentbeheer versimpelen met Articles Anywhere

Voor contentbeheerders (en eigenaars van websites) is het fijn als ze in hun website niets anders hoeven te doen dan... precies, content beheren. Maar soms ontkom je er niet aan om informatie op een andere manier te tonen. Omdat het design erom vraagt bijvoorbeeld.

Dan neem je al snel je toevlucht tot een module, en daarmee wordt het voor de contentbeheerder al wat lastiger. Content op verschillende plekken, verwarrend!

Voor dat soort situaties kun je de power-extensie Articles Anywhere inzetten. Daarmee kun je op verschillende plekken en verschillende manieren content laten zien in je Joomla website. In deze presentatie laat Anja de Crom aan de hand van een aantal voorbeelden zien hoe je dat kunt doen en waar je Articles Anywhere voor zou kunnen gebruiken.

Wil je ook komen?

Voor het gebruik van de locatie, de koffie en de thee, wordt een vergoeding van 5 euro gevraagd. Ook is er het verzoek om je vooral aan te melden wanneer je van plan bent te komen zodat er in de voorbereiding van de locatie rekening met het verwachte aantal personen kan worden gehouden.

Over de locatie

De bijeenkomsten van Joomla Gebruikersgroep Arnhem - Nijmegen worden gehouden op het kantoor van Buro Blûn. Er zijn gratis parkeerplaatsen in de wijk beschikbaar. 

Erfstraat 9
6668AD Randwijk

Arnhem

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Hans van der Meer
Gelukkig zijn we wel met een paar personen meer dan zich hier hebben aangemeld. In onze Facebook groep staat er ook een evenement waarbij je je kan aanmelden:
https://www.facebook.com/events/317574835663981/

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Woensdag 19 september 2018

Tijd
19:30 - 21:30 uur

Locatie
Bij Buro Blûn
Erfstraat 9, Randwijk
Open in Google Maps