Dr. Joomla - gebruikersgroep Nijmegen

De Joomla gebruikersgroep Arnhem/Nijmegen komt deze maand bijeen in Nijmegen en het onderwerp is Dr. Joomla - gezamelijk website issues en Joomla gerelateerde vragen oplossen.

Dr. Joomla is een sessie voor en door Joomla User Group Arnhem/Nijmegen bezoekers. Het doel is om gezamenlijk Joomla problemen op te lossen. En door het gezamenlijk te doen, er iets van te leren. Neem een laptop mee!

Heb je zelf vragen? Breng ze mee! Aanmelden kan op: https://www.meetup.com/nl-NL/Joomla-User-Group-Arhnem-Nijmegen/events/267684748/
Voor het gebruik van de locatie, de koffie en de thee, wordt een vergoeding van 2,50 euro gevraagd.

 

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen
Datum
Woensdag 8 Januari 2020
Tijd
19:30 - 21:30
Locatie

Bij Kantoor db8

Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland

Open in Google Maps

  • Organisatoren

    • pe7er
    • netnog