Op woensdagavond 7 december starten we met een mooie serie bijeenkomsten rondom het succesvolle aanbod van Yootheme, Templates, Pagebuilder en meer. Heb jij bijv. al de prachtige functionaliteit van Dynamic content gezien of de mogelijkheden voor het vormgeven van afbeeldingen binnen de pagebuilder? Er is veel te zien en te delen met elkaar, dus graag nodigen we je van harte uit om te kijken naar prachtige voorbeelden en misschien wil je zelf ook laten zien wat je hebt gemaakt.

Agenda

 • Yootheme PRO, een introductie en de mogelijkheden in vogelvlucht:
  - Builder
  - YOOtheme library
  - Desktop/Mobiel
  - Layout
  - Dynamic Content

 • 2023, waar willen we naartoe samen, ideeën uitwisselen. 

Heb je zin om ook te komen?
Laat het dan even weten en schrijf je eenvoudig in!
We hebben een minimum van 4 deelnemers nodig om de avond door te kunnen laten gaan.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest. Beginnende webdesigner of al veel ervaring, iedereen is welkom!

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw (onder Bureau Vet) aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
john
ik kom ook graag naar "de Plak" om met jullie te eten. 🥘 🥣
tot Woensdag avond de 7e december.
Groet, john

1

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Woensdag 7 december 2022

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Kantoor db8
Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland
Open in Google Maps

Aanmelden