Sander Potjer komt bij ons langs om een toelichting te geven over de door zijn Pefect Web Team opgezette extensies. Sander werkt samen met zijn team aan een grote verscheidenheid van projecten. Kleine sites, maar ook grote websites met heel veel unieke bezoekers zoals die van 3FM, Radio 1 en Funx. Hiervoor haalt hij graag het maximale uit de Joomla core. Maar soms zijn er toch extra functionaliteiten nodig of willen we Joomla gebruiksvriendelijker maken voor de eindgebruikers van de websites. Om dit te bereiken heeft hij eigen Joomla extensies ontwikkeld die volledig integreren met Joomla.

Dankzij de feedback van zijn klanten in combinatie met de eigen ervaring bij het implementeren en gebruik van deze extensies in diverse projecten hebben zij deze doorontwikkeld en verder geperfectioneerd.

Meld je dus zeker aan voor deze avond!  We vragen aan iedereen een bijdrage van € 7,50 in de kosten voor het zaaltje en de koffie en thee.

Wij kijken er al naar uit! Jij ook toch?

Met vriendelijke groet,

JUG Breda;
Jan van Kuijk | Nico Bouwman | Nico & Edith van Leeuwen

 

 

Over de locatie

Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1
4812JC Breda

De bijeenkomst wordt gehouden in de hobbyzaal op de 1e etage (na de trap rechtsaf) in De Vlieren.
De ruimte is bereikbaar via trap of lift. Dineren is op de locatie zelf mogelijk tegen een goede prijs. En niet geheel onbelangrijk: je kunt gratis parkeren voor de deur!

JUG Breda organiseert 10 bijeenkomsten per jaar (niet in juli en december). Hier wordt de laatste dinsdag van de maand voor gekozen. De kosten zijn € 7,50 als tegemoetkoming in de zaalhuur, dit is inclusief koffie of thee. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om o.a. reiskosten te compenseren voor gastsprekers.

Breda De Vlieren

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Breda

Datum
Dinsdag 28 november 2017

Tijd
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Bij Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1, 4812JC Breda, The Netherlands
Open in Google Maps