De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • Google reCaptcha v3 => Robert Kronshorst laat zien hoe je deze nieuwe versie van captcha kunt verwerken in je Joomla website en RSForm!Pro formulieren
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar eindhoven@joomlacommunity.nl als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 2,50 euro. Vanwege de online bijeenkomst graag betalen via de betaallink uit de uitnodiging.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht.

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand afwisselend op de tweede maandag of dinsdag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar eindhoven@joomlacommunity.eu. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

Reageer

1000 Resterende tekens