De onderwerpen van deze online bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • Joomla 4: wat verandert er?, presentatie door Jeroen Moolenschot.
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest. We sturen voor de bijeenkomst de link voor de online deelname naar alle deelnemers.
Om gastprekers een bedankje te kunnen bekostigen vragen we een vergoeding van 2,5 euro per bijeenkomst. Dit is de helft van hetgeen we vragen bij de live meetings.

Betalen kan via https://bunq.me/hkweb/2,50/JUG_Eindhoven-oktober-2020

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand afwisselend op de tweede maandag of dinsdag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

Over de locatie

Online bijeenkomst

3 reacties

EasyDiscuss Avatar
Houten JPM
Hoi,
Kan er helaas niet bij zijn. De dinsdag filmvertoningen van Filmclub Schijndel gaan gewoon door ook al is het maar voor 30 mensen.
Ik wens jullie een mooie en interessante avond.

Groeten Jac

1
EasyDiscuss Avatar
Ernst Sangen
Dr. Joomla.
Ik heb een component gemaakt met Component Creator.
De velden worden op scherm gezet met de functie renderField()
Een van deze velden is een keuze lijst. Ik zou verschillende velden willen updaten afhankelijk van de keuze. Hoe kan ik een onchange trigger toevoegen aan de keuze lijst?

0
EasyDiscuss Avatar
Hans Kuijpers
Laatst gewijzigd op 13.10.2020 10:48 door Hans Kuijpers
Het is dan niet hetzelfde component, maar biedt de volgende uitleg van RSForm Pro een oplossingsricht ing ?
https://www.rsjoomla.com/support/documentation/rsform-pro/frequently-asked-questions/dynamic-drop-down-change-form-example-.html

0

Reageer

1000 Resterende tekens