De onderwerpen van deze eerste bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • Max beschikbare plaatsen verwerken in RSForm Pro
. Peter Martin laat in deze demo zien hoe hij voor Open Coffee Nijmegen het aantal inschrijvingen middels RSForm Pro kon limiteren op 18 toegestane plaatsen.
  • Variabele dropdown voor eigen component
. Ernst Sangen laat in deze demo zien hoe hij voor een eigen component gemaakt met Component Creator ervoor gezord heeft dat de inhoud van een selectieveld afhankelijk kan zijn van de opgegeven waarde van een ander selectieveld.
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 5 euro. Consumpties na afloop afrekenen bij de bar beneden. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. We kunnen terecht in The Trafalgar Pub, alwaar een beamer en wifi aanwezig is.

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand afwisselend op de tweede maandag of dinsdag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

Over de locatie

The Trafalgar Pub
Dommelstraat 21
5611 CJ Eindhoven

Zodra je het pand betreedt moet je de trap naar boven nemen om in de ruimte te komen.

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Eindhoven

Datum
Maandag 9 november 2020

Tijd
19:30 - 22:30 uur

Locatie
Bij The Trafalgar Pub
Dommelstraat 21, 5611 CJ Eindhoven, Nederland
Open in Google Maps