De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • Hoe je Google Analytics en Google Tag Manager inricht. Voor Google is "/contact" een andere webpagina dan "/Contact" en ook anders dan "/contact/". Voor de mens is het een en dezelfde pagina. Hans laat zien hoe hij Google Analytics kunt configureren dat deze er ook zo over denkt. Eenvoudig een multi domain, meertalige website koppelen aan verschillende Google Analytics accounts... Dit kan via Google Tag Manager en zal ook getoond worden.
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 2,5 euro. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. 

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand op de eerste maandag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

3 reacties

EasyDiscuss Avatar
Rachel Walraven
Ik doe graag mee!
0
EasyDiscuss Avatar
Stephan Borgers
Ik doe mee. Groeten Stephan
0
EasyDiscuss Avatar
Rene Schouten
Heb me inmiddels aangemeld voor de presentatie (online) van maandag 5 april a.s. Neem aan dat de link wordt toegestuurd.
0

Reageer

1000 Resterende tekens