Of je nou een complete website of online systeem nodig hebt, of alleen het technisch onderhoud, of ondersteuning bij het zelf bouwen: WebLab42 helpt je graag.

We bouwen heldere, toegankelijke websites, voor zelfstandige professionals, bedrijven en organisaties. Van 'digitale folder' tot compleet virtueel kantoor en van webshop tot webmagazine: we maken het met plezier, en altijd met jou (of je bedrijf, organisatie of product) als uitgangspunt.

Naast websites maken we online applicaties en systemen. Voorbeelden daarvan zijn webshops, doe-het-zelf-rekentools, een studentenvolgsysteem en een planningssysteem.

Is je Joomla-website verouderd en moet-ie gemigreerd worden? Ook dat doen we graag voor je, eventueel in combinatie met een restyling.

Om ervoor te zorgen dat je Joomla-website technisch altijd up to date is kun je bij ons een onderhoudscontract afsluiten, zodat jij er geen omkijken naar hebt en je kunt concentreren op wat voor jou het belangrijkst is: de inhoud.

Maak je liever zelf je website? Leer dan alles over Joomla of extensies tijdens een van onze praktijkgerichte workshops. Ze zijn er voor beginners en gevorderden.

En heb je al een website, maar kom je er maar niet toe om hem bij te houden? Kom een middag onder deskundige begeleiding aan je site werken tijdens het WebLab42 Joomlacafé!

Specialisaties van WebLab42

Gecertificeerde Joomla-gebruikers

Bij WebLab42 werken de volgende gecertificeerde Joomla-gebruikers:

Portfolio van WebLab42