Op de documentatie site van Joomla!Community vindt u vanaf vandaag ook artikelen terug gemaakt door Ben Hakstege. Hij werkt als webdesigner voor iPscriPt. Voor iPscriPt had hij een handleiding voor Joomla! 1.5 gepubliceerd. Deze handleiding is nu - verspreid over losse artikelen - op de documentatiesite geplaatst door Ben zelf.

Er zijn nu al 12 artikelen verschenen op Joomla!Community, maar als er nieuwe artikelen gemaakt worden door Ben, zullen deze er natuurlijk ook bij komen. De artikelen vindt u hier.

3 reacties

EasyDiscuss Avatar
Arjan Menger
Goed initiatief. Hoe meer goede Nederlandse documentatie hoe beter. Met de documentatie sectie hier zijn we goed op weg. Ik verwijs er regelmatig naar.<br /><br />Wat helemaal mooi zou zijn, is een download in PDF formaat zodat men deze kan uitprinten bijvoorbeeld.
0
EasyDiscuss Avatar
Marijke Stuivenberg
Dat is een van de dingen waarover we ook brainstormen, we hebben inmiddels ook een behoorlijk aantal tips en trucs op livre gepost welke we nog allemaal in PDF formaat hebben. Evenals over hoe de gebruiker gemakkelijk de weg te wijzen naar het juiste documentatie artikel. Nu de documentatie goed gevuld begint te raken hebben al deze zaken ook onze aandacht.<br /><br />Uiteraard is alle feedback daarbij voor ons weer een goede hulp :-)
0
EasyDiscuss Avatar
Arjan Menger
Lastig. Ik zal er ook eens over nadenken. Het zou mooi zijn dat er PDF's in delen te downloaden zijn. Zodat niet iedereen bijvoorbeeld een hoofdstuk installatie heeft waar ze bijvoorbeeld niks aan hebben.
0

Reageer

1000 Resterende tekens