Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten
De Joomla Bedrijvengids

| Door: Rachel Walraven. | Categorie: Blogs.

De Joomla Bedrijvengids

Meer klanten en meer samenwerking!

Vraag jij je ook weleens af welke Joomla bedrijven er nog meer bij jou in de buurt zitten? Of er mensen zijn die dingen kunnen die jij niet kan, en dus een mooie aanvulling zouden kunnen bieden aan jouw diensten als je zou samenwerken? Hoe je jouw klanten kunt laten zien dat er echt wel een boel mensen met Joomla werken?

De oplossing voor al deze problemen is gevonden: De Joomla Bedrijvengids!

 

De bedrijvengids op Joomlacommunity.nl

Sinds oktober 2019 is er op onze eigen community website een plek waar bedrijven die met Joomla werken zich gratis kunnen presenteren.

Zo kunnen ondernemers elkaar makkelijk vinden en kan iedereen die op zoek is naar Joomla webbouwers of ontwikkelaars in één oogopslag alle ondernemingen in de buurt zien.

Hoe het werkt

Als je klikt op de bedrijvengids, worden de bedrijven beknopt en in willekeurige volgorde getoond. Zo komt iedereen voorbij, ook als je bedrijfsnaam (zoals die van mij) begint met een letter laag in het alfabet.

Je kunt zoeken op trefwoorden zoals bedrijfsnaam of beschrijving, maar ook filteren op specialiteit, provincie of bedrijfsgrootte.

Door op een bedrijf te klikken kom je op de detailpagina van het bedrijf waar je meer informatie vindt.

Eigen pagina

Als bedrijf maak je je eigen ‘bedrijfspagina’. Daar komt naast je naam en contactgegevens ook een beschrijving te staan en kun je een eigen header-afbeelding uploaden. Natuurlijk wordt je logo weergegeven, en je kunt een aantal specificaties opgeven. Daar kan dus op gefilterd worden door bezoekers. Wat ik persoonlijk een mooie functie vind is dat je websites kunt laten zien die je gemaakt hebt, of waaraan je hebt meegewerkt. Zo krijgt een potentiële klant meteen een indruk van je werk.

Vullen die hap!

Vullen die hap!

Op het moment van schrijven staan er 33 bedrijven in de gids. Dat zijn natuurlijk lang niet alle bedrijven in Nederland die met Joomla werken. Graag willen we de lijst zo compleet mogelijk maken.

Dat is niet alleen goed voor jouw bedrijf, voor de promotie van Joomla is het ook belangrijk. Het laat zien dat er veel bedrijven zijn die met Joomla werken en dat het dus een serieus CMS is.

Voor klanten kan het vertrouwen geven dat ze ook geholpen worden als hun eigen webbouwer stopt. Op de vraag “Wat gebeurt er als jij stopt?” heb je nu dus een antwoord: de klant heeft het voor het kiezen.

Voor de community is het prettig om zo te kijken hoe we kunnen groeien. Het geeft ons als Joomlacommunity de mogelijkheid nieuwe bedrijven en ondernemers aan te trekken, zodat meer mensen kennis en ervaringen kunnen uitwisselen tijdens events als JoomlaDagen, JUG’s en Joostock. We leren nieuwe mensen kennen en kunnen zo de community groter en sterker maken.

Help je mee?

Help je mee?

Werk jij bij een bedrijf dat met Joomla werkt, of heb je zelf een Joomla-bedrijf? Meld het aan in de gids. Het is gratis!

Ken je andere bedrijven die met Joomla werken, tip ze op de gids en vraag ze hun vermelding te plaatsen. Hoe meer hoe beter.

Laten we er samen voor zorgen dat we een zo compleet mogelijke gids kunnen maken, want daar hebben we allemaal profijt van.

Kosten

Had ik al gezegd dat een vermelding gratis is? Niets houdt je dus tegen, toch? Meld je meteen aan!

Gravatar
Gert
Hallo
Ik wil graag als joomla-webmaster in de bedrijvengids en meld mij daarvoor hier aan.
Bedankt voor je reactie.
Met vriendelijke groet,
Gert

Gravatar
eric paap
Hi
Ik wil graag een vermelding in de Bedrijvengids, locatie Apeldoorn
Alvast bedankt
eric

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.