Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Blogs.

Een donatie aan JoomlaCommunity geven?

Op het forum was de vraag al eens voorbij gekomen, kan ik doneren aan JoomlaCommunity? Vanaf vandaag bieden wij de mogelijkheid aan om een donatie te geven aan JoomlaCommunity. De donaties zullen worden gebruikt ter ondersteuning en verdere promotie van de activiteiten van JoomlaCommunity.nl.

Als dank voor een donatie komt je naam, of dat van je bedrijf, op onze donatie pagina te staan. Eventueel met link naar je eigen website of die van je bedrijf.
donateur-vbTevens zullen de namen van de laatste donateurs roteren op de verschillende subsites van JoomlaCommunity, zoals in het voorbeeld hiernaast.

Je kunt doneren door op de donatie banner te klikken welke je aan de rechterzijde van de home, download en documentatie sub vindt. Meer informatie hierover is te lezen op de donatie pagina. Alvast hartelijk dank voor je donatie! Je kunt ook doneren bij de Stichting Joomla Nederland.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.