Teamleden van JoomlaCommunity.nl, organisatie van Joomla gebruikersgroepen, het Joomladagen organisatieteam en het bestuur van Stichting Sympathy kwamen afgelopen zaterdag in Utrecht bij elkaar voor de Joomla BBQ! Een gezellig samenzijn om iedereen die actief betrokken is bij de Joomla community in Nederland te bedanken.

joomlabbq2011

Joomla StroopwafelijsJoomla Stroopwafelijs

De BBQ was uitstekend verzorgd door Martijn & Lia, inclusief een typisch Dutch Joomla desert: stroopwafelijs met stroopwafels en het JoomlaCommunity.nl logo! Inmiddels zijn de Nederlandse stroopwafels een bekend fenomeen in de internationale Joomla community (zie bijvoorbeeld "Scooters, Stroopwafels, and Superheros") dankzij Peter Martin die de stroopwafels vorig jaar naar de Joomla Summit meenam. 

Joomla shirt voor iedereen

Door het bezoek van Peter Martin en Marijke Stuivenberg aan de Joomla Joint Summit in de Verenigde Staten en het volstoppen van hun koffers met Joomla t-shirts konden we aan alle aanwezigen een Joomla shirt uitdelen. OSM, hartelijk dank voor de t-shirts!

Voor herhaling vatbaar

Iedereen vond het een gezellige dag en leuk om ook andere actieve personen uit de community te ontmoeten. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Wie weet volgend jaar wederom en hopelijk zijn er dan nog meer teamleden van de diverse groepen aanwezig!

Een aantal foto's van de Joomla BBQ zijn te bekijken op Flickr.

Zelf een actieve bijdrage leveren?

Wil je zelf ook een (actievere) bijdrage leveren aan de Joomla community in Nederland? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar helpende handen. Neem contact met ons op, ook als je nog niet precies weet wat je zou kunnen doen in de community.

Reageer

1000 Resterende tekens