Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Blogs.

Hulp gezocht voor Joomla! Magazine 2015

joomlawebdesigner-2012-2013Na twee succesvolle edities van het Joomla Magazine in 2012 en 2013 zijn wij druk bezig met een nieuwe editie. Voor het Joomla Magazine 2015 dat in maart zal verschijnen zijn wij op zoek naar hulp van de community!

Waar de eerste twee magazines 50 pagina’s hadden en via de JoomlaDagen, Gebruikersgroepen en webshop van Stichting Sympathy zijn verspreid, zal het magazine ditmaal extra dik zijn, 148 pagina’s. Er worden 12.000 exemplaren gedrukt en verspreid via meer dan 3000 verkooppunten, dus ook bij jou in de buurt!

Het magazine bestaat grofweg uit twee delen; een “aan de slag” deel voor lezers die hun eerste Joomla site bouwen aan hand van artikelen en een “experts” deel met workshops en diepgaande artikelen voor mensen die al met Joomla werken (vergelijkbaar met eerdere magazines).

Onderstaand een overzicht van de artikelen waarbij hulp nodig is. Deze staan allemaal in Google Docs zodat je direct kunt bijdragen, in 5 minuten tijd doe je dat al! De deadline voor de aanleveren van de artikelen is vrijdag 30 januari 2015. Daarna zullen de artikelen worden nagelezen en van feedback voorzien.

Hartelijk dank voor je hulp!

Community input gevraagd voor artikelen

Voor de volgende artikelen is input van de Joomla community van harte welkom. Vul de artikelen gerust aan met je tip, suggestie, aanvulling etc… 

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.