Afgelopen weekend heeft JoomlaCommunity.nl tijdens de Joomla!dagen 2009 de Joomla! gebruikersgroepen Nederland en België gepresenteerd. Op ons forum en tijdens Joomla! evenementen zoals de Joomla!dagen merken we dat er onder de Nederlandstalige gebruikers behoefte is aan Joomla! gebruikersgroepen. Deze groepen zijn ideaal om nieuwe mensen te leren kennen, elkaar op weg te helpen en ervaring uit te wisselen.

Veel gebruikers hebben al eens aan het opzetten van zulke groepen gedacht maar vonden het lastig uit te zoeken welke andere gebruikers in de buurt actief zijn. Door de gebruikers via JoomlaCommunity.nl bij elkaar te brengen hopen we dat er op diverse locaties in Nederland en België groepen ontstaan welke regelmatig bij elkaar komen. Deze groepen en bijeenkomsten zullen via JoomlaCommunity.nl bekend worden gemaakt zodat je altijd op de hoogte bent van de activiteiten in je eigen regio.

De bijeenkomsten kunnen heel divers zijn, van presentaties van (Joomla!) specialisten tot een avond in een café onder het genot van een drankje kennis maken en ervaringen uitwisselen.

Op onze website is een aanmeldingsformulier te vinden, vul dit in als je interesse hebt om deel te nemen aan gebruikersgroepen of als je wilt helpen om deze bijeenkomsten in jouw regio op te zetten. Aan de hand van de aanmeldingen zullen wij mensen bij elkaar brengen voor het organiseren van de gebruikersgroepen. Daarnaast hebben we op ons forum een board geopend 'Joomla! gebruikersgroepen' waar je terecht kunt om te praten over Joomla! gebruikersgroepen in Nederland en België.

Na de Joomla!dagen zijn de eerste aanmeldingen al binnengekomen, we hopen snel een bijeenkomst bij jou in de buurt te organiseren en je daar te mogen verwelkomen!

Reageer

1000 Resterende tekens