Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Blogs.

Joomla nieuwjaarsborrel op zaterdag 16 januari in Bussum

nieuwjaarsborrel-2012Joomla gebruikers onder elkaar staat gelijk aan gezelligheid, dat is inmiddels gebleken uit de Joomla!Dagen, bijeenkomsten van de Joomla gebruikersgroepen en andere activiteiten door het jaar heen. Tijdens deze momenten dat we elkaar beter leren kennen ontstaan er regelmatig leuke nieuwe ideeën en samenwerkingen.

Het bestuur van Stichting Sympathy nodigt daarom graag alle Joomla gebruikers uit voor een nieuwjaarsborrel op zaterdag 16 januari 2016 van 16:00-18:00 uur bij de Watertoren in Bussum. Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (station Bussum-Zuid voor de deur).

Samen blikken we onder het genot van een hapje en een drankje terug op het afgelopen jaar en maken we nieuwe plannen voor 2016!

De toegang is gratis (al is een donatie natuurlijk welkom!) maar we verzoeken je wel aan te melden zodat we rekening kunnen houden met je komst. Aanmelden kan via deze pagina.

Help mee met de nieuwe JoomlaCommunity.nl website!

Het is hoog tijd voor een nieuwe JoomlaCommunity.nl website. De basis hiervoor is gemaakt, maar moet afgerond worden. Daarvoor is je hulp van harte welkom! Op zaterdag 16 januari gaan we van 10:00 - 16:00 uur aan de slag, voordat de nieuwjaarsborrel van start gaat. Ben je handig met Joomla templates? Modules maken? Teksten schrijven? Of heb je een ander briljant plan voor de website? Kom dan deze zaterdag te helpen en meld je hier aan!

Tot op de nieuwjaarsborrel op 16 januari!

Details:

Datum: zaterdag 16 januari 2016
Tijd: 16:00 uur - 18:00 uur
Locatie: Bussumse Watertoren, kantoor Perfect Web Team. Bussummergrindweg 1G, 1406 NZ Bussum
Aanmelden: op JoomlaCommunity.nl

Na afloop van de borrel gaan we zoals gebruikelijk met degene die willen een hapje eten ergens in Bussum, let op, wel op eigen kosten.

Gravatar
Hans van der Meer
Ik ben benieuwd naar de nieuwe website! Dus ik zal er op tijd zijn, zien of ik wat met content kan doen. 8)

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.