nieuwjaarsborrelJoomla gebruikers onder elkaar staat gelijk aan gezelligheid, dat is inmiddels gebleken uit de Joomla!Dagen, bijeenkomsten van de Joomla gebruikersgroepen en andere activiteiten door het jaar heen. Tijdens deze momenten dat we elkaar beter leren kennen ontstaan er regelmatig leuke nieuwe ideeën en samenwerkingen.

Het bestuur van Stichting Sympathy nodigt daarom graag alle Joomla gebruikers uit voor een nieuwjaarsborrel op zaterdag 7 januari 2012 van 16:00-18:00 uur in De Korenbeurs in Utrecht. Samen blikken we onder het genot van een hapje en een drankje terug op het afgelopen jaar en maken we nieuwe plannen voor 2012!

De toegang is gratis (al is een donatie natuurlijk welkom!) maar we verzoeken je wel aan te melden zodat we rekening kunnen houden met je komst. Aanmelden kan via deze pagina.

Tot op de nieuwjaarsborrel op 7 januari!

Details:

Datum: 7 januari 2012
Tijd: 16:00 uur - 18:00 uur
Locatie: Café/Restaurant De Korenbeurs, Utrecht
Adres: Croeselaan 91, 3521 BL Utrecht (150 meter van Utrecht CS)
Aanmelden: op JoomlaCommunity.nl

6 reacties

EasyDiscuss Avatar
win4ever
Ik ben net nieuw hier en ik wil me graag aanmelden voor de nieuwjaarsborre l a.s zat 7 jan.<br />Kan iemand mij daar bij helpen ??<br />Zi nergens op de site waar je aan kan melden als je ingelogd bent. en kom elke keer op het zelfde terecht als aanklik registreer of aanmelden.
0
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Hallo win4ever, van harte welkom op JoomlaCommunity en leuk dat je naar de nieuwjaarsborre l wilt komen. Als je in het artikel hierboven op "Aanmelden kan via deze pagina" klikt ga je naar de activiteit in de agenda.<br /><br />Daar kan je onder het kopje "Aanmelden" jezelf aanmelden door "Ik kom ook naar deze bijeenkomst: " aan te vinken en op aanmelden te klikken.
0
EasyDiscuss Avatar
win4ever
Hi Sander<br /><br />Bedankt voor de aanwijzing !!<br /><br />Ik heb me inmiddels aangemeld.<br />Tot Zaterdag !!<br /><br />gr. Erik
0
EasyDiscuss Avatar
win4ever
Hi Sander,<br /><br />Kan je me uitleggen hoe ik een foto op mijn profiel kan plaatsen ??<br /><br />gr. Erik
0
EasyDiscuss Avatar
Marco Richter
@Erik: Dat moet je in je gebruikersprofi el in het forum doen.
0
EasyDiscuss Avatar
Meta Kruijs
Het was weer gezellig, en wat een grote opkomst. Volgend jaar weer!
0

Reageer

1000 Resterende tekens