Inmiddels is JoomlaCommunity.nl een week 'live' en we zijn erg blij dat we een uitbreiding van het team kunnen aankondigen. Het documentatie team krijgt versterking van Edward (Edward), Jeroen (jdegouw), Marijke (mrs.black) en Niels (Niels). Deze enorme versterking gaat hard werken aan uitbreiding van de documentatie op help.joomlacommunity.nl.

Het subsites & structuur team wordt versterkt door Ruud (allrude). Hij zal zich met name bezig houden met de voorpagina te voorzien van Joomla! nieuws. Tevens wordt het team verder aangevuld door Marie-Anne (tigi), zij gaat van het moderator team naar het subsites & structuur team.

Ook het taal team krijgt versterking. Martijn (MartijnM) zal zich gaan bezig houden met het vertalen van diverse Joomla! extensies.

Het totale JoomlaCommunity team komt daardoor op een aantal van 22 fanatieke en enthousiaste teamleden, welke zich inzetten de community te voorzien van nieuws, downloads en documentatie. Alle teamleden kun je op deze pagina bekijken.

Wij willen de nieuwe teamleden van harte verwelkom, en wensen ze veel plezier en succes toe met de diverse activiteiten!

Mocht jij je ook willen inzetten voor de community, en deel uitmaken van dit team, kijk dan even op de 'JoomlaCommunity teams' pagina voor meer informatie.

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
En ook MartCom heeft zich aangemeld voor het taalteam: http://forum.joomlacommunity.eu/showthread.php?p=3569#post3569<br /><br />Welkom!
0

Reageer

1000 Resterende tekens