Vandaag is het een jaar geleden dat we met de nieuwe Nederlandstalige Joomla! community JoomlaCommunity.nl van start zijn gegaan. Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen waarbij we op diverse fronten hard aan de weg hebben gewerkt. Zo zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan met Moorua.org die zich bij JoomlaCommunity.nl heeft gevoegd, met joomla.taalbestand.nl hebben we het Dutch Translation Team opgezet waarmee we officieel vertaalpartner van Joomla! zijn geworden en het documentatieteam heeft er voor gezorgd dat de Nederlandstalige helpserver in je backend beschikbaar is. Ook het moderatorteam heeft niet stilgezeten, ruim 26.000 berichten geplaatst door meer dan 6000 forumgebruikers zijn in goede banen geleid en het subsites en structuurteam heeft voor meer dan 200 nieuwsberichten gezorgd.

Daarnaast hebben we ons ingezet voor de promotie en activiteiten rondom Joomla. Naast actieve participatie in de organisatie van de Joomla!dagen en de aanwezigheid tijdens de dagen zelf hebben we het initiatief genomen voor de Joomla! gebruikersgroepen Nederland en België. Inmiddels zijn er bijna 100 aanmeldingen ontvangen en gaan op korte termijn de eerste groepen gevormd worden!

We willen graag iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen in het afgelopen jaar, teamleden, gebruikers, (inter)nationale Joomla! vrienden, gast-auteurs en natuurlijk jij als bezoeker! Jullie maken het voor ons elke dag weer een plezier om verder te bouwen aan de community, iets dat we dan ook zeker zullen blijven doen! Mocht je zelf ook een idee hebben voor een bepaalde bijdrage, neem dan vooral contact met ons op.

joomlacommunity-1jaar

Wie jarig is trakteert!

Ook JoomlaCommunity.nl houdt zich aan deze goede gewoonte. In samenwerking met Packt Publishing en Computerboek.nl mogen wij in totaal zes Joomla boeken weggeven aan onze geregistreerde gebruikers! Je kunt kansmaken op een van de volgende Nederlandstalige en Engelstalige boeken.

Boeken aangeboden door Packt Publishing:

Boeken aangeboden door Computerboek.nl:

Als jij kans wilt maken op een van deze gratis boeken stuur je voor 8 oktober een email naar info[at]joomlacommunity.nl met als onderwerp de boektitel die je voorkeur heeft. In de mail zet je verder je gebruikersnaam en adresgegevens.

9 reacties

EasyDiscuss Avatar
webXalt
Gefeliciteerd!! <br />Heb het gevoel dat JC al veel langer bestaat dan een jaar... Wat een sprint is er gemaakt zeg!<br /><br />Keep up the good work!
0
EasyDiscuss Avatar
Arjan Menger
Van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws. Het lijkt inderdaad al veel langer dat JoomlaCommunity .eu bestaat.
0
EasyDiscuss Avatar
waitsee
Happy Birthday to you!<br />En ook to us, want in het jaar is er een actieve vriendelijke community ontstaan, waar we elkaar op een goede manier voorthelpen.
0
EasyDiscuss Avatar
jero9000
Gefeliciteerd! In dit jaar hebben jullie echt heel veel voor de Nederlandse Joomla! Community betekend!
0
EasyDiscuss Avatar
Jeroen (Alias BamiSalami)
Gefeliciteerd met deze enorme prestatie.<br />Veel fora lukt het niet zoiets tot zo iets moois te maken en behouden.
0
EasyDiscuss Avatar
benjamins
Gefeliciteerd iedereen met 1 jaar JoomlaCommunity .eu:-)
0
EasyDiscuss Avatar
yoeri van meurs
Iedereen gefeliciteerd !
0
EasyDiscuss Avatar
Franklin Kramer
Marcel en andere JoomlaCommunity -vrijwilligers: Van harte proficiat met deze mijlpaal! Dat jullie de Nederlandstalig e Joomla!-community maar lang mogen blijven steunen.
0
EasyDiscuss Avatar
JohanG
Nog maar een jaar ??? Voor mijn idee al veel langer. Is een top-site waar ik als hobby-joomla'er veel steun aan heb.
0

Reageer

1000 Resterende tekens