Joomla! Translation TeamWij zijn verheugd aan te kunnen kondigen dat JoomlaCommunity.nl vanaf nu officieel vertaalpartner is van Joomla! en deel uit maakt van de Joomla!™ Translation Teams.

Samen met het taalteam van joomla.taalbestand.nl hebben wij een nieuw team onder de naam Dutch Translation Team opgericht welke bij nieuwe Joomla releases de officiële vertaling zal verzorgen. Door deze stap hopen wij meer duidelijkheid te scheppen in het aanbod van Nederlandstalige taalbestanden binnen de Joomla community. Vanaf de komende Joomla 1.5.10 versie zullen wij gezamenlijk één vertaling aanbieden welke vanaf drie locaties te downloaden is: JoomlaCommunity.nl, joomla.taalbestand.nl en op Joomlacode.org.

Voor het downloaden van de Joomla taalbestanden en alle andere vertaalde extensies die we op download.joomlacommunity.nl aanbieden zal registratie vanaf nu niet meer nodig zijn.

Nederlandstalige helpserver in core

Daarnaast zal in Joomla 1.5.10 de Nederlandstalige helpserver in de core worden opgenomen. Ongeacht of je de Nederlandse taalpakketten installeert zal de helpserver van JoomlaCommunity.nl zichtbaar zijn in de keuze lijst onder de algemene instellingen van je website.

In het taalteam blog lees je meer over het nieuwe Dutch Translation Team.

6 reacties

EasyDiscuss Avatar
Soulmaster
toppie toppie
0
EasyDiscuss Avatar
Jeroen (Alias BamiSalami)
Kijk dit is iets om trots op te zijn.<br />Nogmaals van harte. Dit moet met een drankje gevierd worden.
0
EasyDiscuss Avatar
Maarten Vrijken
En verdiend!!! gefeliciteerd JoomlaCommunity
0
EasyDiscuss Avatar
Marc Hondorp
Dit is een mooie stap voor JoomlaCommunity .eu
0
EasyDiscuss Avatar
Marco Richter
Echt een superprestatie dit! Zonder een taalteam als dit hebben we dit nooit kunnen bereiken.
0
EasyDiscuss Avatar
adje
Arjan en Marijke: proficiat
0

Reageer

1000 Resterende tekens