livreLivre heeft aangekondigd om er na ruim 4 jaar op 31 mei een punt achter te zetten. Livre is een onafhankelijk nieuws- en kennisportal met als doel het ontwikkelen en delen van kennis over digitale duurzaamheid. Het JoomlaCommunity.nl team verzorgde sinds mei 2008 een maandelijks artikel met Tips en Trucs over Joomla op Livre.

Livre-redacteur Jan Stedehouder heeft aangegeven zich weer te willen richten op het schrijven van artikelen over het gebruik van en werken met open source software. Het vertrek betekent dat de redactie van Livre met ingang van 31 mei is onthoofd. Voor het bestuur van Stichting Livre is dat reden geweest om de stekker uit het Livre-project te halen.

De website zal wel in de lucht blijven, maar wordt vanaf 31 mei niet meer geactualiseerd. Wij vinden het erg jammer dat er een einde komt aan deze belangrijke open-source portal voor Nederland. Voor onze maandelijkse Tips en Trucs bijdrage aan Livre hebben we besloten deze voorlopig op onze eigen website te plaatsen, we bekijken momenteel of we op een andere website de serie kunnen voorzetten om Joomla bij een breder publiek bekend te maken.

Reageer

1000 Resterende tekens