Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Blogs.

Nederlandse Joomlacommunity slaat handen ineen

moorua-joomlacommunityTwee nationale Joomla! initiatieven, JoomlaCommunity.nl en Moorua.org zullen vanaf nu de handen ineenslaan om zo in de toekomst een nog sterkere Nederlandstalige Joomlagemeenschap te vormen.

Voor de bezoekers van deze website behoeft JoomlaCommunity.nl uiteraard geen verdere uitleg, het initiatief van Moorua wellicht wel. Guido Jansen, beheerder van Moorua.org richt zich met Moorua voornamelijk op de professionele gebruiker van Joomla! door hen te voorzien van specifieke informatie en het voeren van onafhankelijk onderzoek naar producten en diensten die beschikbaar zijn voor Joomla!. Ook bij JoomlaCommunity.nl zal hij zich blijven inzetten voor deze doelgroep. Verder zal Guido (op de fora wellicht bekend onder de nickname 'regenerate') dit jaar, namens Stichting POST, ook de jaarlijkse Joomladagen gaan organiseren.

De komende weken zullen de beide sites hun online diensten zo veel mogelijk gaan samenbrengen zodat alle bestaande informatie beschikbaar zal worden via één website. Alle Nederlandstalige Joomla gebruikers en professionals hebben dus voortaan genoeg aan één website voor hun toegang tot alle beschikbare ondersteuning in de eigen taal: JoomlaCommunity.nl.

Gravatar
Sander Potjer
Moorua gaat inderdaad op in JoomlaCommunity , over een aantal weken zal het domein direct doorverwijzen naar joomlacommunity .eu
Gravatar
Arjan Menger
Ik begrijp hieruit dat Moorua opgaat in JoomlaCommunity .eu en ophoudt te bestaan? Of wordt de naam nog verder doorgevoerd?
Gravatar
Guido Jansen
Bedankt! :-)
Gravatar
Een goede zaak dit. Hoe meer van dit soort samenwerkingsve rbanden er komen, hoe beter. Helemaal top!
Gravatar
Sander Potjer
Met professionele gebruiker worden gebruikers bedoelt welke hun dagelijkse brood oa met Joomla! verdienen (webdesigners, programmeurs, etc...). Daarnaast heb je een groep gebruikers welke zo nu en dan een site bouwen voor zichelf, vereniging etc...
Gravatar
Helemaal top! Nu weet ik alleen even niet het verschil tussen een professionele gebruiker van Joomla! en de andere groep!? :o Ik bedoel, we zijn toch allemaal professionele gebruikers?

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.