Joomla Translation TeamDinsdag is eindelijk Joomla 1.6 RC1 uitgebracht. Afgelopen week heeft het Joomla Translation team de Nederlandse vertaling van Joomla 1.6 bijgewerkt.

We zijn overigens druk bezig onze 'eigen voorbeelddata' samen te stellen. Deels zal deze bestaan uit vertaalde artikelen en deels uit eigen artikelen. Tijdens de installatie is er een optie om te kiezen welke voorbeelddata geïnstalleerd moeten worden. Ons streven is om vanaf de stabiele versie, die aangekondigd is voor 10 januari, een volledig gelokaliseerde versie aan te bieden waarbij je de keuze hebt om de Nederlandse voorbeelddata te installeren! Heb je lekker veel tijd in de kerstvakantie en zin om aan de samenstelling van de Nederlandse voorbeelddata mee te werken? Laat ons dat dan weten door een mail te  sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We blijven iedereen oproepen om fouten te melden en eventueel discussies met ons aan te gaan over de vertaling. Op die manier wordt de vertaling alleen maar beter..

Joomla 1.6 Nederlands

De nieuwe vertaling vind je zoals gebruikelijk in onze downloadsectie.

Het taalpakket kan gewoon als extensie geïnstalleerd worden. Denk er aan om bij Taalbeheer ;-) de Nederlandse taal op standaard te zetten. Dit moet voor zowel voor de website als het beheergedeelte worden gedaan (via filter locatie {rechts boven in het scherm}).

Onvolkomenheden die je vindt kun je melden via de bugtracker. Indien je wilt discussiëren, over gebruikte termen, of anderszins opmerkingen hebt, dan kan je die ook in het speciale Joomla 1.6 Vertalingen forum board plaatsen van het JoomlaCommunity.nl forum.

Reageer

1000 Resterende tekens