joomla_transteamMaandag is er weer een nieuwe bètareleases van Joomla 1.6 uitgebracht. De kans op een eerste RC wordt steeds groter. Afgelopen week heeft het Joomla Translation team de Nederlandse vertaling van Joomla 1.6 bijgewerkt naar bèta 14. Naast de nieuwe en gewijzigde taalstrings vinden we ook ontbrekende taalstrings in de Engelse vertalingen. Deze geven we dan door, zodat ook deze 'vertaling' ondertussen steeds  beter wordt. Daar hebben andere vertalers dan weer baat bij.

We willen nogmaals iedereen oproepen om fouten te melden en eventueel discussies met ons aan te gaan over de vertaling. Op die manier wordt de vertaling alleen maar beter..

Joomla 1.6 Nederlands

De nieuwe vertaling vind je zoals gebruikelijk in onze downloadsectie.

Het taalpakket kan gewoon als extensie geïnstalleerd worden. Denk er aan om bij Taalbeheer ;-) de Nederlandse taal op standaard te zetten. Dit moet voor zowel voor de website als het beheergedeelte worden gedaan (via filter locatie {rechts boven in het scherm}).

Onvolkomenheden die je vindt kun je melden via de bugtracker. Indien je wilt discussieren, over gebruikte termen, of anderszins opmerkingen hebt, dan kan je die ook in het speciale Joomla 1.6 Vertalingen forum board plaatsen van het JoomlaCommunity.nl forum.

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
rjdevries
Dit is een erg fijne vertaling. Mijn Grote complimenten aan het vertaalteam! Top
0

Reageer

1000 Resterende tekens