jandbeyondJ and Beyond is een internationale Joomla! conferentie van zondag 30 mei tot en met dinsdag 1 juni in Wiesbaden, Duitsland. Het belooft een interessante conferentie te worden waar Joomla gebruikers uit de hele wereld op af zullen komen. Op de attendees pagina zijn de deelnemers te zien die reeds een ticket hebben gekocht, daar vinden we diverse bekende namen uit de Joomla wereld. De kans deze personen in het echt te ontmoeten!

Daarnaast zijn er al diverse interessante sessies door professionals voorgesteld welke te vinden zijn op de Proposed Talks and Sessions pagina.

Overnachten in het JoomlaCommunity.nl huis

Vanuit Nederland is er ook al de nodige interesse getoond om aan de conferentie deel te nemen. JoomlaCommunity.nl heeft het initiatief genomen om voor een overnachtingsmogelijkheid te zorgen. Op 15 minuten rijden van de locatie hebben wij een huis gevonden welke plek bied aan 20-30 personen verspreid over diverse appartementen.
Voor 25 euro per persoon per nacht kun je in dit - voor de gelegenheid omgetoverde - JoomlaCommunity.nl huis overnachten. Onderaan dit artikel vind je een aantal foto's van het huis.

Neem bij interesse om in het JoomlaCommity.eu huis te overnachten contact op met Sander via sander [at] joomlacommunity.nl. Wij kunnen dan tevens kijken of er carpool groepen zijn samen te stellen.

Route van JoomlaCommunity.nl huis (A) naar J and Beyond (B)


Grotere kaart weergeven

Foto's JoomlaCommunity.nl huis

Meer op: www.salzmann-fewo.de

jc-huis-1jc-huis-2jc-huis-3jc-huis-4

3 reacties

EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Inmiddels hebben de eerste 10 personen zich aangemeld!
0
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
En de teller staat nu op 17 personen, leuk!
0
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
We zijn nu met een groep van 20 personen!
0

Reageer

1000 Resterende tekens