Elke eerste zaterdag van de maand levert JoomlaCommunity een bijdrage over een aspect van Joomla! aan Livre. Livre is een onafhankelijk nieuws- en kennisportal met als doel het ontwikkelen en delen van kennis over digitale duurzaamheid. Deze maand gaat onze bijdrage over de gebruikers op je Joomla! site.

Je site is min of meer klaar, artikelen staan erop, je houdt goed de veiligheid in de gaten. En dan? Je kunt het zo laten, maar je kunt je site ook een stukje interactief maken door de mogelijkheid tot gebruikersregistratie te gaan gebruiken. Deze gebruikers kunnen eventueel reageren op artikelen, forum en gastenboek. Je kunt je gebruikers ook speciale rechten toekennen. Dan kunnen zij bijvoorbeeld helpen met artikelen schrijven, of zelfs met het beheer van de site. Of misschien wil je gewoon dat sommige artikelen niet door iedereen gelezen kunnen worden, maar slechts door een bepaalde groep gebruikers. In het artikel op Livre lees je de nodige informatie en tips over het opzetten van deze mogelijkheden.

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
frank8265
Ik heb het artikel gelezen en gelijk uitgeprint als referentie materiaal. Prima artikel en zeer zeker bruikbaar voor beginnende joomlers.<br />Petje af! 8)
0

Reageer

1000 Resterende tekens