Afgelopen week heeft het JoomlaCommunity.nl team twee nieuwe teamleden mogen verwelkomen. Guido Jansen (regenerate) en Anja Hage (Web-effect) voegen zich bij het subsites & structuur team.

Guido is bij het team gekomen naar aanleiding van het samengaan van JoomlaCommunity.nl en Moorua.org. Guido gaat zich voornamelijk bezig houden op het gebied van de professionele Joomla! gebruiker door hen te voorzien van specifieke informatie en het voeren van onafhankelijk onderzoek naar producten en diensten die beschikbaar zijn voor Joomla!.

Anja houdt zich al een tijd bezig met het bijhouden van onveilige extensies, en plaatst deze ook met grote regelmaat in het veiligheids forum. Op verzoek heeft zij zich nu bij het team gevoegd waar zij zich op dit gebied bezig zal blijven houden. We zijn aan het kijken hoe we dit vorm gaan geven, een aantal gebruikers van het forum heeft al aangegeven hierbij te willen helpen! Denk (en help?!) mee, meer informatie in dit topic.

Wij heten Guido en Anja van harte welkom, en wensen ze veel succes en plezier! Mocht je eventueel zelf een bijdrage willen leveren, kijk dan even op deze pagina.

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Arjan Menger
Welkom beiden! Guido eigenlijk weer op z'n oude stek, maar nu met een andere naam.<br /><br />Ik zag vandaag het veiligheids forum en de site van Anja. Goed initiatief. Ik hoop dat het een beetje up to date te houden is. In ieder geval erg makkelijk om naar te refereren.
0

Reageer

1000 Resterende tekens