Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Martijn Maandag. | Categorie: Blogs.

Vertaling Joomla 1.6

joomla_transteamMaandag is er weer een nieuwe bètareleases van Joomla 1.6 uitgebracht. De kans op een eerste RC blijft groter worden. Afgelopen week heeft het Joomla Translation team de Nederlandse vertaling van Joomla 1.6 bijgewerkt naar bèta 15.

We blijven iedereen oproepen om fouten te melden en eventueel discussies met ons aan te gaan over de vertaling. Op die manier wordt de vertaling alleen maar beter..

Joomla 1.6 Nederlands

De nieuwe vertaling vind je zoals gebruikelijk in onze downloadsectie.

Het taalpakket kan gewoon als extensie geïnstalleerd worden. Denk er aan om bij Taalbeheer ;-) de Nederlandse taal op standaard te zetten. Dit moet voor zowel voor de website als het beheergedeelte worden gedaan (via filter locatie {rechts boven in het scherm}).

Onvolkomenheden die je vindt kun je melden via de bugtracker. Indien je wilt discussieren, over gebruikte termen, of anderszins opmerkingen hebt, dan kan je die ook in het speciale Joomla 1.6 Vertalingen forum board plaatsen van het JoomlaCommunity.nl forum.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.