JUG Arnhem Nijmegen

*** Wegens te weinig aanmeldingen en omdat Henk positief is getest voor Corona, hebben we deze bijeenkomst verplaatst naar woensdag 2 november 2022 ***

Op veler verzoek gaan we deze avond aandacht geven aan het migreren van een Joomla 3.10 site naar 4.2

Van een relatief eenvoudige site gaan we naar ervaringsverhalen uit de praktijk. Steven Trooster neemt ons mee in zijn ervaringen.
Leerzaam en goed om met elkaar te kijken hoe eenvoudig het kan verlopen of welke hobbels je tegen kunt komen en hoe deze op te lossen.

Deelname aan een bijeenkomst kost € 5,- per avond.

Kom je ook?

*** Deze bijeenkomst is verplaatst naar woensdag 2 november 2022 ***

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen
Datum
Dinsdag 4 Oktober 2022
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie

Bij Kantoor db8

Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland

Open in Google Maps

 • Wij gaan!

  • EasyDiscuss Avatar
   Leida Florijn
 • Het laatste Joomla! nieuws:

  Meer Joomla-nieuws

  Joomla! agenda

  Vergroot je Joomla-kennis door gebruikersgroepen, evenementen en curssusen te bezoeken. Voor de beginnende én gevorderde gebruiker! Of draag zelf bij aan Joomla! tijdens Pizza Bugs & Fun.

  Bekijk de volledige agenda

  Joomla! Nieuwsbrief

  Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen en nieuws over Joomla en de community, meld je aan voor onze nieuwsbrief.