Vandaag is de 1000ste Joomlasite aan MijnJoomlasite.nl toegevoegd.
MijnJoomlasite.nl is de Nederlandse showcase voor Joomlawebsites en werd in oktober 2007 gelanceerd.

mjs

Wie op zoek is naar Joomlawebsite voorbeelden, zich afvraagt "Hoe doen ze dat?" of voor welk soort websites Joomla! geschikt is kan terecht op de site. Van elke website is naast een korte omschrijving vermeld welke template en extensies gebruikt worden en is er informatie over de bouw van de website te vinden. Tevens kunnen bezoekers een beoordeling achterlaten. Kortom een bron van informatie en inspiratie voor alle Joomla websitebouwers.

MijnJoomlaSite.nl is een initiatief van JoomlaCommunity teamlid Sander Potjer.
Wij feliciteren Sander van harte met dit geweldige succes!

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
adje
ik sluit mij graag aan bij Marijke S. door Sander P. geluk te wensen. Inderdaad een heel goed initiatief waar menigeen inspiratie uit kan halen.<br />Jammer is het dat de site zelf niet helemaal up-to-date is door nog steeds op te roepen om de Joomladagen in juni te Nieuwegein bij te wonen. Maar dat kan snel aangepast worden.
0
EasyDiscuss Avatar
kleine smurf
Van hieruit ook een dikke proficiat Sander voor je toch wel geniale site!<br />En zoals Adje al aangaf is de site wel niet zo up-to-date.<br /><br />Ik kijk er alvast naar uit wanneer MJS in JC zal worden geïntegreerd.<br /><br />Ik wens de mensen van www.opencoffeenijmegen.nl ook een proficiat voor hun toch wel speciale site nu.<br />Deze is trouwens gemaakt door Peter, Global Forum Moderator.
0

Reageer

1000 Resterende tekens