borrelWe zijn alweer aan een nieuw jaar begonnen en het JoomlaCommunity.nl team wenst je een geweldig 2015!

Bedankt voor alles wat iedereen op zijn eigen manier dit jaar weer voor Joomla heeft gedaan. We gaan weer fris een nieuw Joomla!jaar in. En wat voor Joomla!jaar!

Dit jaar worden voor de tiende keer de Joomladagen gehouden. Daarbij gaan we weer een familieprogramma organiseren, zodat je niet alleen op pad hoeft. Afgelopen jaren hebben we steeds een Pizza Bugs and Fun georganiseerd en dat gaan we dit nieuwe jaar zelfs een aantal keren doen. Ook op die manier kun je wat terug doen voor Joomla.

Ondertussen wordt er ook gewerkt om de documentatie op Joomla.org te vertalen en toegankelijk te maken voor de gehele community. Langzaamaan verschijnen hier Nederlandse teksten.
De joomla gebruikersgroepen gaan gewoon verder en het is leuk om daar, bij jou in de buurt, eens te gaan kijken.

Binnenkort wordt er meer bekend over een nieuw Joomla Magazine dat dit jaar weer zal worden verzorgd. Ook daar kun je je steentje bijdragen door bijvoorbeeld een stukje te schrijven.
En dan internationaal. Als je wilt kun je dit jaar voor de JandBeyond naar Praag en voor de Wereld conferentie mag je naar India.

Als dank voor jullie bijdragen en om een gelegenheid te creëren om elkaar weer eens in het echt te zien organiseren we dit jaar weer een nieuwjaarsborrel op 17 Januari in Utrecht. Als je komt wil je je dan hier aanmelden?

Reageer

1000 Resterende tekens