Het Nederlandse bedrijf 'Van Eldijk Studio's' is op 1 december gestart met het project: 'Joomla! in 24 dagen'. In 24 dagen wordt stap voor stap uitgelegd hoe een Joomla! website wordt ontworpen, gebouwd en ingericht. Deze stappen zijn dagelijks te volgen op de website www.joomlain24dagen.nl.

Elke dag wordt er een stap belicht in het maken van een website met Joomla!. Zo wordt er besproken hoe je Joomla! installeert en configureert, hoe je een design maakt voor Joomla! en hoe je deze omzet in een Joomla! template. Er wordt getoond hoe je met Joomla! je content op een makkelijke en overzichtelijke manier kunt beheren en op welke manieren je deze in je website kunt tonen. Ook wordt er uitgelegd hoe je extensions in Joomla! installeert en hoe je deze kunt gebruiken voor je website. Ter afsluiting wordt SEO (Search Engine Optimization) behandelt en de mogelijkheden om geld te verdienen met je website.

Als voorbeeld wordt de website www.pokermagazine.nl ontwikkeld. Het proces van de website-ontwikkeling wordt van begin tot eind beschreven. Aan het einde van de reeks, op 24 december, is er een volledige website klaar, compleet met forum, content en commentaar systeem!

Reageer

1000 Resterende tekens