gettoafricaMet 12 extensies in de top 90 van best gewaardeerde Joomla extensies gebruikt bijna iedereen wel een extensie van Peter van Westen - beter bekend als NoNumber! - van onze eigen Nederlandse bodem. Met zijn handige - gratis! - extensies bespaart hij duizenden Joomla gebruikers een hoop tijd en ergernissen.

Nu is Peter gevraagd om te komen spreken op de Joomladagen in Zuid Afrika op 19 en 20 augustus. Om daar te komen heeft hij ongeveer 1500 dollar nodig voor het reizen, hotel etc... Geld dat Peter simpelweg niet heeft.

Daarom vraagt hij de hulp van de internationale Joomla community! Momenteel heeft Peter al zo'n 1313 dollar ontvangen aan donaties, een mooi bedrag maar daarmee blijft hij ergens in Zuid-Europa op de terugweg steken, op zich niet vervelend, maar hij komt graag terug naar zijn familie en computer zodat hij kan doorontwikkelen aan zijn geweldige extensies!

Helpen wij als Nederlandse Joomla community Peter aan de laatste dollars? De mogelijkheid om Peter te bedanken, help hem naar Afrika (en terug)! Doneren kan via onderstaande ChipIn mogelijkheid.

Peter, veel plezier en succes in Zuid Afrika!

UPDATE 22:53: En de 100% is behaald, Peter gaat naar Afrika en komt ook weer terug!
UPDATE 29-07-2011: Het dankwoord van Peter.

 

Reageer

1000 Resterende tekens