| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Interview met 10-jarige Liam in Joomla Community Magazine

liamElke maand verschijnt er een nieuwe editie van het Joomla Community Magazine (JCM) op magazine.joomla.org. Dit Engelstalige online magazine bestaat deze maand twee jaar. In de afgelopen twee jaar zijn er 503 verschillende artikelen verschenen in 18 talen. Onze felicitaties aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit magazine voor en door de Joomla communtiy!

In de editie van deze maand vinden we ook een interview terug met de Nederlandse 10-jarige Liam Edwards. In het artikel "Liam Edwards, A Young Joomla! Enthusiast" maakt de internationale Joomla community kennis met deze fanatieke jonge Joomla gebruiker. De Nederlandse community kent Liam misschien al langer van de Joomla!dagen. Al twee jaar bezoekt Liam samen met zijn vader dit eventement. Afgelopen jaar schreef hij er voor JoomlaCommunity.nl een uitgebreid verslag over: "Verslag van Joomladagen door de 9-jarige Liam".

In het interview leren we Liam beter kennen en vertelt hij onder meer over hoe hij bij Joomla terecht is gekomen en zijn plannen om tijdens de Joomla!dagen van 2013 een presentatie te geven. Lees het hele interview in het Engels: "Liam Edwards, A Young Joomla! Enthusiast".