| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

J and Beyond 2014: Investing in our future

jab 2014Van 30 mei tot en met 1 juni zal in Königstein (nabij Frankfurt in Duitsland) J and Beyond 2014 plaatsvinden. ;Het thema van deze internationale Joomla!-conferentie is dit jaar "Investing in our future". 

Het uitgebreid programma voor de conferentie is inmiddels te vinden op de website. Uiteenlopende presentaties worden gegeven door tientallen sprekers uit alle hoeken van de wereld.

Naast het leren van anderen is J and Beyond ook de ideale kans om met de internationale Joomla-community kennis te maken. Vele extensieontwikkelaars en leden van het Joomla Leadershipteam zullen naar deze conferentie afreizen.

Kaarten zijn verkrijgbaar op https://www.gatewatch.de/onl/373/ voor 249 euro, dit is de early bird prijs en geldig tot en met 24 april a.s.

Nieuw dit jaar: handen uit de mouwen!

De tweede dag van J and Beyond zal dit jaar een nieuw format kennen. Na de lunch zullen groepen gevormd worden om de handen uit de mouwen te steken en met alle aanwezigen bij te dragen aan Joomla, niet alleen op het gebied van code schrijven. Met z'n allen kunnen we een enorm verschil maken en een inverstering maken in de toekomst van Joomla! 

Wij hopen natuurlijk net als andere jaren weer veel bekende (Nederlandse) gezichten tegen te komen op J and Beyond!