| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

J and Beyond - Call for Papers

jab11De internationale Joomla Conferentie J and Beyond komt dit jaar naar Kerkrade in Nederland en zal van 6 t/m 8 mei plaatsvinden. Tot en met morgen, 4 maart, kan je nog voorstellen voor presentaties insturen.

J and Beyond is niet zoals de meeste andere Joomla! evenementen. Het gehele programma van het evenement is aan jou als deelnemer. Elke deelnemer heeft de mogelijkheid om een bijdrage te leveren, dat kan bestaan uit het geven van een presentatie, tutorial of een workshop. Dit is de kans om je ideeën, ervaringen en projecten met Joomla collega's te delen!

Denk voor het indienen van een voorstel een moment na of het voorstel binnen het concept van J and Beyond past. Het zelf willen bijwonen van je voorstel is een goed startpunt! Een simpele product demonstratie is waarschijnlijk niet de juiste presentatie voor J and Beyond, de deelnemers kunnen zelf heel goed software downloaden en bekijken. Denk verder dan de voor de hand liggende presentaties en stel een presentatie voor dat informeert, kennis overdraagt en geschikt is voor de unieke doelgroep bij J and Beyond.

Op de website van J and Beyond staat een overzicht van de reeds voorgestelde presentaties, Tickets zijn verkrijgbaar voor een speciale prijs van 149 euro.