| Door: Martijn Maandag . | Categorie: Algemeen.

Joomla geaccepteerd voor de Google Summer of Code 2019

Het is Joomla voor de 12e keer gelukt! We zijn trots aan te kunnen kondigen dat dat onze aanmelding als coachende organisatie voor het 2019 Google Summer of Code™ programma (GSoC) aanvaard is!

GSoC helpt bij het ondersteunen van studenten op universiteitsniveau, die de gelegenheid krijgen met mentoren samen te werken op wisselende codeerprojecten welke teruggegeven worden aan de ondersteunende organisatie van de student. GSoc is, meer dan een gelegenheid om nieuwe talenten voor Joomla te vinden en de software te verbeteren, namelijk een reünie van Open software liefhebbers waar we kunnen delen, leren, onderwijzen en lol hebben.

De GSoC aanmelding van dit jaar werd geleid door Puneet Kala, Sandra Decoux, Yves Hoppe en Tobias Zulauf.

Na het horen van de acceptatie van Joomla voor de  GSoC, zei Puneet:

Gekozen worden voor de GSoC is geweldig nieuws om 2019 voor Joomla te beginnen. We zitten op de rand van de Joomla 4 release en de projecten die we dit jaar hebben zullen zich op dit gebied richten.
Dit zal ons 4e opeenvolgende jaar zijn gekozen te worden na de afwijzing in 2015, wat duidelijk maakt dat we in de juiste richting hebben gewerkt.
Het team is gelukkig en klaar om dit jaar productief te maken en zelfs betere resultaten te behalen als afgelopen jaar. Veel van ons succes gaat ook naar onze mentoren. Ze hebben geweldig werk verzet en consequent de standaards voor onze GSoC deelname verhoogd.

Studenten, doe mee met het Joomla GSoc project

Getalenteerde en toegewijde studenten, we horen graag van je! We nodigen je uit de details van het programma te bekijken en een aanvraag te doen om deel te nemen aan GSoC. Het is een geweldige gelegenheid code te schrijven, te leren over Open source ontwikkeling, geweldige mensen te ontmoeten, terwijl je een beurs krijgt! Alle informatie over Joomla GSoC deelname kan hier gevonden worden.

Joomlers, we hebben je nodig!

Er zijn veel mogelijkheden om te helpen om onze deelname aan GSoC 2019 tot een succes te maken! Je kunt je aanmelden als mentor en je kennis delen met studenten die graag leren of je kunt ons helpen met marketing en copywriting om het woord te verspreiden. Neem contact op met ons en stuur een email, als je geïnteresseerd bent het GSoC team te helpen.

Joomla vrijwilligers rock met ons! Laten we het doen!

Laten we gaan voor een nieuwe succesvolle Google Summer of Code!

Aan alle vrijwilligers die betrokken zijn om het mogelijk te maken: VEEL DANK! Het zou niet mogelijk zijn geweest zonder jou! We zijn ervan overtuigd dat de GSoC 2019 opnieuw een goede mogelijkheid is om Joomla nog geweldiger te maken!

Kijk, als je geïnteresseerd bent om onze activiteiten te volgen, naar de verslagen op het vrijwilligers portaal.

Handige links over GSoC 2019

Dit is een vertaling van een bericht op community.joomla.org