| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Joomla 1.6 in Web Designer Magazine + win een exemplaar

webdesigners-magazine-29Voor uitgave 29 van het Web Designers Magazine, dat momenteel in de tijdschriftenwinkels verkrijgbaar is, heeft Marco Corrò een artikel geschreven over de naderende Joomla 1.6 versie.

In het artikel bespreekt Marco de nieuwe mogelijkheden van Joomla 1.6. Bij de belangrijkste nieuwe feature, het nieuwe ACL (Access Control List) systeem, blijft hij langer stilstaan en behandeld hij de diverse aspecten van het ACL. Aan de hand van een voorbeeldcase waarbij Marco een gebruikers groep de rechten geeft om artikelen te plaatsen in een specifieke categorie toont hij hoe je de ACL kunt inzetten op je Joomla 1.6 website.

Voor het schrijven van het artikel en het maken van Nederlandstalige screenshots heeft JoomlaCommunity.nl de eerste versie van de Nederlandse Joomla 1.6 beschikbaar gesteld, want ook daar wordt momenteel al hard aan gewerkt!

Ontvang gratis exemplaar van Web Designer

Als dank voor het beschikbaar stellen mogen we van Marco twee exemplaren van uitgave 29 verloten onder de leden van JoomlaCommunity.nl. Stuur tot en met zondag 12 september een privé-bericht naar Sander via het forum (wel eerst inloggen) als je kans wilt maken op een van deze exemplaren. Twee leden krijgen dan uitgave 29 gratis thuisgestuurd.

Update 15 september: de winnaars van de exemplaren zijn Foggo en hvdmeer, gefeliciteerd beide!