FOSDEM

Volgend weekend, op 7 en 8 februari 2009, staat Joomla! met een stand op FOSDEM 2009. FOSDEM (Free and Open source Software Developers' European Meeting) is een jaarlijkse vrije en niet-commerciële conferentie voor ontwikkelaars van vrije en open source software, door en voor de gemeenschap. FOSDEM biedt ontwikkelaars van vrije en open source software en projecten een ontmoetingsplaats en een platform voor lezingen en presentaties, houdt bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van vrije en open source software, en promoot de ontwikkeling en de voordelen van vrije en open source oplossingen.

Joomla! zal aanwezig zijn om het project te promoten en om met personen van diverse andere projecten te kunnen praten. Vanuit JoomlaCommunity.nl zullen Guido Jansen, Marieke van der Tuin, Marijke Stuivenberg en Sander Potjer afreizen naar Brussel om samen met Alex Kempkens, Wilco Jansen, Antonie de Wilde, Peter Martin en Damià Verger de Joomla! stand te bemannen.

FOSDEM vind plaats op de Université Libre de Bruxelles, campus Solbosch en is gratis toegangkelijk voor bezoekers. Het volledige programma voor beide dagen is hier te vinden. Sleutelsprekers dit jaar zijn Mark Surman (executive director, Mozilla Foundation), Bdale Garbee (secretaris, Debian-project) en Leslie Hawthorn (Google Summer of Code).

Mocht je in de buurt zijn, kom dan zeker even langs op zaterdag of zondag!

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
sc00zy
Lijkt me leuk om eens bij te zijn. Helaas gaat me dat weekend niet lukken. Wellicht een andere keer.<br /><br />Guido, Marieke, Marijke en Sander in ieder geval veel plezier toegewenst!
EasyDiscuss Avatar
Marco Richter
Ook voor mij is het helaas niet mogelijk om er bij te zijn!<br />Ik wacht in spanning op de verslagen.

Reageer

1000 Resterende tekens