Tijdens de afgelopen Joomla!dagen in Nieuwegein heeft Antonie de Wilde een nieuw onderdeel van joomla.org gelanceerd. Op resources.joomla.org kun je developers, service providers en andere waardevolle Joomla bronnen vinden.

"We denken dat het een goede weg is om eindgebruikers en service providers in de Joomla community aan elkaar te koppelen." zegt Wendy Robinson van het JRD team. "De meeste kleinere bedrijven kunnen het zich niet permitteren om te adverteren op de Joomla.org sites en dit biedt wel mogelijkheden tot exposure. Met bijna een miljoen bezoekers en 14 miljoen pageviews per maand is door de JED bewezen dat er grote interesse is in Joomla gerelateerde producten."

joomla-resources

Als je een service provider bent kun je gratis in de Resource Directroy komen te staan, dit is mogelijk voor consultants, template designers, tutorial websites en ongeveer elke andere Joomla service. Wel zul je aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Gebruikers kunnen reviews plaatsen over deze services en de ervaringen delen met de community.

Reageer

1000 Resterende tekens