OAD Jobs

Url: www.oadjobs.nl

Elke maandag tonen wij een Nederlandse Joomla! site ter inspiratie die net even boven andere Joomla websites uitspringt qua vormgeving, originaliteit, gebruik van de mogelijkheden van Joomla of van een bekender bedrijf/organisatie.

7 reacties

EasyDiscuss Avatar
amorz
Mijn mening is dat deze website qua "vormgeving en originaliteit" toch echt niet op de site thuis hoort. "gebruik van de mogelijkheden" misschien dan weer wel maar... Verwacht eigenlijk toch wel meer creme de la creme van de joomla site's.
0
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
ik citeer: "of van een bekender bedrijf/organisatie." ;-)<br /><br />De ene keer tonen wij een creatieve site, de andere keer weer van een bekender bedrijf (en die zijn niet allemaal even creatief). Suggesties altijd welkom!
0
EasyDiscuss Avatar
mdoornbos
hallo is dit wel een joomla site, ik kan het niet vinden in de meta wel Atom 1.0<br /><br />zie ik iets over het hooft<br /><br />groeten<br />Martin Doornbos
0
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Dit is wel zeker een Joomla (1.6) site, generator tag is weggehaald maar je ziet referenties naar componenten in de broncode en admin is bereikbaar. (heb je andere reacties even weggehaald, systeem filtert de code)
0
EasyDiscuss Avatar
David-Andrew
Leuk dat ze 1.6 hebben gebruikt!
0
EasyDiscuss Avatar
mdoornbos
Ik kwam inderdaad joomla componenten tegen<br />wat is het nut om de meta tag generator leeg te laten<br />(ik ben altijd heel nieuwsgierig en wil graag weten waarom :-) )<br /><br />groeten,<br />Martin Doornbos ;-)
0
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Dan is een Joomla site iets minder makkelijk te detecteren voor geautomatiseerd e scripts die zoeken naar Joomla sites om te hacken.
0

Reageer

1000 Resterende tekens