jd09deAls je in juni de Joomla!dagen Nederland hebt gemist en daar spijt van hebt gekregen is er binnenkort een mogelijkheid dit goed te maken. Op 24, 25 en 26 september zijn in Bad Nauheim de Duitse Joomla!dagen. Ook voor degene die geen Duits spreken zijn er genoeg interessante Engelstalige presentaties.

De dagen hebben ieder een eigen onderwerp. Donderdag 24 september is de VirtueMart dag, een dag vol met de populaire webshop extensie voor Joomla. Onder andere de hoofdontwikkelaar van VirtueMart, Soeren Eberhardt-Bierma, zal aanwezig zijn.

Vrijdag 25 september is de business dag. Engelstalige presentaties op deze dag zijn High Traffic websites (Fotis Evangelou), templates maken (Fotis Evangelou), open source en closed source kosten/licenties voor bedrijfsgebruik (Hagen Graf and Brian Teeman) en een case studie over een evenementen portal voor het Canton van Bern (Geraint Edwards).

Op zaterdag 26 september is de de community dag en zijn er onder andere presentaties over Joomla! hidden secrets (Brian Teeman), het Nooku Framework (Johan Janssens), Community driven deployment (Wilco Jansen), discussie over meertalige oplossingen voor Joomla (Joomfish and Nooku Team), K2 - CCK  (Fotis Evangelou) en ACE - betaalde lidmaatschap (David Deutsch).

De Joomla!dagen zijn een uitgelezen kans om (zakelijke) contacten op te doen, kennis te maken met nieuwe producten en om de internationale community te ontmoeten. Mocht je van plan zijn de Joomla!dagen in Duitsland te bezoeken, laat dat dan weten in de reacties of op het forum, wellicht kunnen Nederlandse bezoekers samen afreizen naar Duitsland.

Verloting van toegangskaarten

Er worden vijf gratis toeganskaarten verloot. Als je kans wilt maken stuur dan vanavond nog voor 24 uur een mail (in het Engels of Duits) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin je naam en de dag waarvoor jij een toeganskaart wilt ontvangen.

Reageer

1000 Resterende tekens