| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Nieuwe editie van het Joomla! magazine komt eraan

Joomla magazine coverEind april 2012 verscheen de Speciale Joomla!-editie van het Webdesigner magazine. 50 pagina's vol met Joomla, gemaakt door de Joomla community in samenwerking met Webdesigner Magazine

Het magazine is uitgegroeid tot een waar succes, we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van de lezers! Diverse artikelen zijn inmiddels ook verschenen in de reguliere editie van het Webdesigner Magazine. Reden genoeg dus om te kijken of we ook dit jaar weer een speciale Joomla!-editie kunnen samenstellen.

Het Webdesigner Magazine verleent wederom hun medewerking aan het samenstellen van het Joomla! magazine. Wij als community zorgen wederom voor de inhoud en de redactie en uitgever van het Webdesigner Magazine voor de vormgeving en het drukwerk. Onze grote dank daarvoor!

De voorbereidingen zijn in inmiddels in volle gang, de eerste personen zijn benaderd voor het aanleveren van artikelen en tutorials en we zijn druk op zoek naar een aantal adverteerders om het magazine financieel mogelijk te maken.

Het Joomla magazine verschijnt eind april en zal verspreid worden onder de bezoekers van de Joomla!dagen en alle gebruikersgroepen in Nederland en België. Het magazine is dan ook te bestellen via de website van Stichting Sympathy (daar is nu nog de 2012 editie beschikbaar, maar op=op!). 

Heb je zelf nog een leuk idee of suggestie voor een bijdrage aan het magazine? Laat het ons dan snel weten door te mailen naar Sander Potjer. Voor meer informatie over het adverteren in het magazine kan je contact opnemen met Martijn Boomsma.

joomlamagazine-jd12nl