joomla-web-securityAfgelopen maand zijn er twee nieuwe Joomla! boeken op de markt verschenen. In 'Joomla! Web Security' behandelt Tom Canavan de security van je Joomla! site. Op zichzelf is Joomla! veilig, echter kunnen onjuiste instellingen, lekke extensies, verkeerd ingestelde hosting en zwakke wachtwoorden voor een onveilige site zorgen. Daarom is het belangrijk te weten hoe je een site zo veilig mogelijk kan instellen en beschermen. In dit Engelstalige boek komen alle facetten aan bod welke met de veiligheid van je site te maken hebben. Aan het eind van het boek heb je een Joomla! site naar een hoger veiligheidsniveau gebracht.

tips-en-tools-voor-joomlaVan Nederlandse bodem is het boek 'Tips en tools voor Joomla!' verschenen van de auteur Eric Tiggeler. Een site bouwen met een CMS als Joomla! is een verademing. Maar werken met zo’n uitgebreid contentmanagementsysteem is wel heel wat anders dan werken aan een gewone website. Hoe begin je? Hoe vind je snel je weg in het systeem? Hoe zet je Joomla naar je hand? Hoe bouw je de site die jóú voor ogen staat? In het boek worden deze onderwerpen zonder overbodige theorie behandelt,  met veel handige tips, illustraties en realistische praktijkvoorbeelden.

Meer informatie over deze, en andere Joomla! boeken, vind je in de boekenhoek. Tevens kun je recensies achterlaten over Joomla! boeken welke jij hebt gelezen.

Reageer

1000 Resterende tekens