Er is door de Joomla organisatie een nieuwe brochure beschikbaar gemaakt en deze is ook in het Nederlands vertaald. In deze brochure wordt uitgelegd wat Joomla is en welke functies er al standaard in zitten. Ook wordt de Joomla community voorgesteld en hoe jij ook kan helpen.

Van deze brochure is een webversie en een printversie beschikbaar. Deze mogen vrij gebruikt worden op websites of bijvoorbeeld op evenementen om Joomla te promoten. Het is niet toegestaan om aanpassingen in deze brochure te maken. Het is mogelijk om lokale informatie toe te laten voegen, dit kan in overleg. Hiervoor kan je een mail (in het Frans of Engels) sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook zijn er meer vertalingen dan Nederlands (en natuurlijk de originele Engelse versie) beschikbaar. Je kan deze brochure in de verschillende talen vinden op de volgende link:

6 reacties

EasyDiscuss Avatar
Jan Sanders
Een kanttekening: de link naar Facebook werkt niet.

0
EasyDiscuss Avatar
Fred
Wat Jan aangeeft klopt, de facebook link werkt niet en dat komt doordat er een spatie in de link staat tussen "// www".
De link is nu: https:// www.facebook.com/joomla dit moet zijn: https://www.facebook.com/joomla
Ik heb even ook de Engelse versie bekeken en daar zijn de links in orde.
Ik heb ook even de Duitse versie bekeken en daar is hetzelfde probleem in de link maar dan in de link naar Twitter, de facebook link is daar in orde.
Ik heb ook even de Spaanse versie bekeken en die is geheel ik orde.
Ik stel voor alle brochures even online te halen en hierop te checken!0
EasyDiscuss Avatar
Martijn Maandag
Ik heb het bij Sandra gemeld en haar kennende zal het binnenkort wel aangepast worden.
0
EasyDiscuss Avatar
Fred
Ik kreeg vandaag een mail van Sandra dat de brochure was aangepast en idd de facebook link van de NL versie vd brochure werkt nu weer goed.

Maar de twitterlink vd DE versie is nog steeds niet goed!

0
EasyDiscuss Avatar
Henk
Mooie brochures! Ben wel huiverig voor termen als "Altijd gratis". Voor de gemiddelde klant is Joomla = core + ecosysteem. En het ecosysteem moet natuurlijk en terecht wel betaald worden. Waarschijnlijk is deze discussie al vele malen gevoerd, maar nu gaat het over expliciete marketing naar de eindgebruiker.
0
EasyDiscuss Avatar
Martijn Maandag
@Henk Deze brochure is voor ontwikkelaars, niet voor klanten. Er wordt overigens, hier in Nederland, ook gewerkt aan een brochure voor klanten. Daar kan die opmerking 'gratis' inderdaad beter niet op deze manier in.
0

Reageer

1000 Resterende tekens