Wij houden van Joomla! en om de Joomla! Love verder te verspreiden gaan we vanuit Stichting Sympathy een werkgroep Marketing op zetten. Doel van deze werkgroep is het bedenken en uitvoeren van marketingactiviteiten voor het promoten van Joomla! in Nederland.

We willen een gevarieerde groep mensen bij elkaar brengen die mee willen denken in wát we gaan doen en mee willen werken aan de uitvoering. Denk hierbij aan webbouwers, ontwerpers, developers, eindgebruikers, tekstschrijvers etc. Je hoeft niet persé marketing skills te hebben om deel te nemen.

Uit de werkgroep kunnen per project verschillende mensen mee doen. Je kiest dus de projecten die je interessant vindt, waar je kennis ligt of waar je denkt wat aan bij te kunnen dragen.

Informatiemiddag

Lijkt het je leuk om zitting te nemen in deze nieuwe werkgroep? Op zaterdag 3 november van 13.00 tot ongeveer 16.00 uur, is er een vrijblijvende informatiemiddag voor iedereen die interesse heeft.

Wat gaan we doen?

Er wordt toegelicht wat de bedoeling van het team is en wat we van jou verwachten als je deel neemt. Daarna gaan we (met wie wil) samen vast aan de slag met de belangrijkste vraag: Welke doelgroep(en) hebben we? En eventueel kijken we alvast naar wat we allemaal kunnen bedenken aan marketingactiviteiten.

Meld je aan

Dus heb je zin om mee te denken over hoe we het mooiste CMS van de wereld beter in de Nederlandse markt kunnen zetten, meld je dan aan!

Locatie: Communicatiehuis de Liemers, Visserlaan 9, 6921 WZ DUIVEN (goed bereikbaar met trein en auto).

Contactpersoon: Rachel Walraven – 06 13391722 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
Johan van der Velde
Hallo Rachel,

Bij deze wil ik me graag aanmelden voor deze bijeenkomst op 03-11-2018: Oproep voor nieuw te vormen werkgroep Joomla Marketing Nederland.

Met vriendelijke groet,

Johan van der Velde

1
EasyDiscuss Avatar
Hilda Abbing
Hallo Rachel,

Wat goed! Lijkt me erg leuk om mee te doen. Dus bij deze wil ik mij graag aanmelden.

Groet, Hilda

1

Reageer

1000 Resterende tekens